Guinness book

(S. V. Dim. Hancu)

Supranumita si Cartea Recordurilor, este o afacere destul de rentabila.

Intotdeauna vitelul cu doua capete si femeia cu barba au avut succes la MAHALAGII, atunci cand vreun balci se oprea, sezonier, la vreo margine de mahala.

Guinness book nu este altceva decat balciul modern, GLOBALIZAT.

De aici aflam ca pasarea cu cel mai lung penis din lumea pasaretului traieste in Argentina, iar organul cu pricina masoara peste 42 de centimetri
( http://www.guinnessworldrecords.com/search?term=penis ).

Din aceasta „nepretuita” tiparitura aflam ca femeia cu cele mai mari tzatze (nesiloconate) este americanca de culoare Annie Hawkins-Turner.

Tot din aceasta minunata carte aflam si care este posesorul celui mai mare nas din lume, omul cu cea mai mare gura din lume sau femeia – tot o americanca cu un chip radiind inteligenta – cu cele mai lungi unghii din lume.

Tot marlanul vrea sa iasa in evidenta prin ceva. Daca nu poate cu mintea, reuseste cu tzatzele sau cu „productia de unghii”.

Un alt american, in amintirea stramosilor care-si duceau rumegatoarele la pascut, el insusi mare rumegator de „ciunga”, reuseste sa produca cele mai mari baloane din acest material.

Un meltean de pe la noi, imbogatit SUBIT chiar in 1990, a vrut si el sa iasa in evidenta cu ceva. Averea colosala aparuta ca din neant nu l-a multumit. Si Imparatul Iulian este bogat… ba chiar si Regii Cioaba…

„Dom. profesor” cel peltic, fonfait si sasait si-a adus aminte de iarmaroacele din copilaria sa unde vazuse femeia cu barba si vitelul cu trei capete si sase picioare.

A luat CEL MAI IMPORTANT SIMBOL STATAL AL ROMANIEI – DRAPELUL – si l-a alaturat penisurilor, tzatzelor, unghiilor, baloanelor de „ciunga”, nasurilor supradimensionate si gurilor apocaliptice.

Tot mahalagiul roman l-a aplaudat – recordul este record, nu-i asa?

In ziua in care veti vedea drapelul USA, al Frantei, al Rusiei, al Chinei sau al Angliei, al Israelului in Guinness book, fiti siguri ca a venit SFARSITUL LUMII.

Prin acele parti de lume o astfel de initiativa ar fi fost socotita PROFANARE A UNOR SIMBOLURI NATIONALE SI DE STAT si ar fi declansat cel putin un mare scandal public, daca nu ar fi fost chiar PEDEPSITA legal.

Acum poate vom intelege de ce ROMANIA a devenit un IARMAROC.

http://www.guinnessworldrecords.com/…/longest-fingernails-(…

http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/largest-bubblegum-bubble-blown

http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/longest-nose-on-a-living-person

http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/largest-natural-breasts

http://www.guinnessworldrecords.com/world-records/widest-mouth

PS. La doua zile dupa ce acest articol a fost publicat aici, din promourile Antenei 3 a disparut „refrenul”, imbecil si repetat de ani de zile  – „Noi suntem cei care AM DUS drapelul Romaniei in Cartea Recordurilor”.

Pe langa faptul ca se laudau cu o realizare imbecila, formularea in sine cupridea un agramatism – verbul „a duce” se acorda cu „cei care”, nu cu „noi”. Cotect – „Noi suntem cei care AU DUS…..”.

MB, are dreptate Umberto – „Televiziunea a facut din prostul satului VEDETA”. Nimic mai ilustrativ, in spiritul constatarii lui Eco, decat cea mai mare parte a „statului de plata” al Antenei 3.

 

***

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s